محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

انتصاب دکتر امیررضا رکن به عنوان سرپرست پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست پژوهشکده علوم دندانپزشکی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی: دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر امیررضا رکن را به عنوان سرپرست پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، منصوب کرد. در متن حکم آمده است:

جناب آقای دکتر رکن
استاد محترم دانشگاه
باسلام و احترام
با عنایت به تخصص ، تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی و به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست پژوهشکده علوم دندان پزشکی منصوب می گردید تا دانشگاه را در انجام این رسالت خطیر یاری فرمایید.انتظار می رود که ضمن تعامل با سازمان های ذیربط داخلی ،منطقه ای و بین المللی و با توجه به نقشه علمی دانشگاه و نقشه علمی سلامت کشور ،تدوین برنامه استراتژیک پژوهشکده را مدنظر قرار داده و در زمانی کوتاه ساختار اجرایی آن را عملیاتی نمائید و برای ارتقاء فعالیت های پژوهشی دانشگاه کوشا باشید.
از خداوند متعال توفیق جنابعالی و تمامی همکاران را خواهانم.

دکتر عباسعلی کریمی

رئیس دانشگاه