محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

انتصاب دکتر غلامرضا شیرانی به عنوان سرپرست گروه آموزشی جراحی فک، دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی

دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی، درحکمی دکتر غلام رضا شیرانی را به عنوان سرپرست گروه آموزشی جراحی فک، دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.

دکتر غلامرضا شیرانی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر غلام رضا شیرانی را به عنوان سرپرست گروه آموزشی جراحی فک، دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر غلامرضا شیرانی
عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی جراحی فک، دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی
با سلام و احترام
 نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی در حوزه آموزش، به موجب این حکم به عنوان سرپرست گروه آموزشی جراحی فک، دهان و صورت این دانشکده منصوب می­شوید.
امید است با استعانت از درگاه باری تعالی و عنایات حضرت ولی عصر(عج) و تعامل و هماهنگی با کلیه اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده و استفاده از ظرفیت­های ارزشمند موجود، در جهت ارتقاء کیفیت
 فعالیت­های آموزشی دانشکده موفق و مؤید باشید.
رئیس دانشکده دندانپزشکی
دکتر زینب کدخدا