محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

بازدید دانش آموزان دو مدرسه از دانشکده دندانپزشکی

حدود 60 نفر از دانش آموزان از دو مدرسه معلم استان تهران و مرکز استعدادهای درخشان علامه طباطبایی بناب از امکانات، ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی،ه منظور افزایش تعامل بین دانشگاه و آموزش و پرورش و آشنایی دانش آموزان با محیط علمی و دانشگاهی، حدود 60 نفر از دانش آموزان دو مدرسه معلم استان تهران و مرکز استعدادهای درخشان علامه طباطبایی بناب از استان آذربایجان شرقی7 اسفند ماه 97 از امکانات، ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.
هدف از این بازدید آشنایی با امکانات آموزشی و پژوهشی و ظرفیت های دانشگاه وایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل در سطوح دانشگاهی و انتخاب دانشکده دندانپزشکی به عنوان یکی از اولویت های تحصیل است.

طی این بازدید دانش آموزان در بخش های بیماری های دهان، فک و صورت، کودکان و ارتودنسی، ترمیمی، اندو دانتیکس، جراحی دهان،فک و صورت، پریو دانتیکس حضور یافتند.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی