محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

بازدید دندانپزشکان کشور آلمان از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروهی از دندانپزشکان عمومی و متخصص کشور آلمان از از ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دنداپزشکی، گروهی از دندانپزشکان عمومی و متخصص از کشور آلمان صبح روز شنبه 20 مهر ماه 98  از ظرفیت ها و توانمندی های دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید دکتر پویان امینی شکیب، معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی،دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده دندانپزشکی را معرفی و ظرفیت های علمی آن را در مقایسه با کشورهای منطقه و سایر کشور ها را بیان کرد.
در ادامه هیات بازدید کننده از گروه های آموزشی دندانپزشکی کودکان، ارتودنسی، آسیب شناسی دهان، فک و صورت، پروتزهای دندانی و دندانپزشکی ترمیمی دیدن و با معاونان بین الملل گروه ها گفتگو کردند.
سپس با حضور در اتاق شورا، توضیحات تکمیلی به این گروه ارائه و به سوال های آنان در خصوص فرآیندهای آموزشی و درمانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران پاسخ داده شد.
این بازدید با همکاری دانشکده دندانپزشکی، معاونت درمان دانشگاه و امور بین الملل وزارت گردشگری تنظیم و اجرا شد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی