محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

بازدید دکتر مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مهندس محسنی از سیستم HIS  دانشکده دندانپزشکی

دکتر مرعشی و هیات همراه از عملکرد سیستم یکپارچه HIS، پکس و داروخانه مرکزی، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و مهندس محسنی از دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سیستم یکپارچه HIS، پکس و داروخانه مرکزی دانشکده دندانپزشکی، دوشنبه 25 تیر 97 بازدید کردند.
 دکتر منصوریان معاون مالی اداری و مهندس پاشازاده بازدید کنندگان را در بخش بیماریهای دهان فک و صورت، رادیولوژی دهان فک و صورت و داروخانه مرکزی همراهی کردند و اطلاعات کاملی در مورد سیستم ها ارائه دادند.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، از راه اندازی و عملیاتی شدن سیستم داروخانه مرکزی و پکس برای اولین بار در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین بی نظیر بودن و کاربردی بودن این سیستم ها در سطح کشور ابراز خرسندی کرد و رهنمودهای را ارائه داد، دکتر مرعشی افزود: تعریف بسته های خدمتی در این سیستم از نکات بسیار مهم و مثبت است و مواردی را برای تکمیل ماژول طرح درمان بیان کرد.
 مهندس محسنی نیز از آشنایی با این سیستم ها و کاربردی و عملیاتی بودن آن ها در دانشکده ابراز خرسندی و مطالبی را اشاره کرد.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی