محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

بازدید دکتر Michael J. Kowolik از گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی

دکتر Michael J. Kowolik استاد دانشگاه ایندیانا و استاد مدعو دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر محمد حسین نکوفر دکتر محمد رضا خامی و اساتید گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در مورد پروژه های مشترک، ارتباطات و... در ایران گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دکتر Michael J. Kowolik استاد دانشگاه ایندیانا و استاد مدعو دانشگاه علوم پزشکی تهران دوشنبه 23 بهمن 96 از گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.
در این نشست دکتر محمد حسین نکوفر مدیر روابط بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر محمد رضا خامی مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر حسین حصاری، دکتر سیمین زهرا محبی، دکتر افسانه پاکدامن، دکتر سمانه رازقی در مورد پروژه های مشترک، ارتباطات بیشتر و ... در ایران با دکتر Michael J. Kowolik بحث و گفتگو کردند.

در ادامه دکتر رکن رئیس دانشکده، دکتر نکوفر، دکتر خامی، دکتر امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده همراه دکتر Michael J. Kowolik  با دکتر عباسعلی کریمی رئیس و دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در ستاد مرکزی، ملاقات و در مورد مطالب مربوطه مذاکره کردند.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی

نگار  دیوبندی