محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

بازدید نماینده وزارت آموزش عالی و دبیر اجرایی کمیسیون دانشگاه های کشور نیجریه با هیات همراه از دانشکده دندانپزشکی

پروفسور ابوبکر رشید و دکتر امیررضا رکن درمورد زمینه های موجود برای پذیرش دانشجویان دوره دکتری عمومی (DDS) در نشستی با محوریت آشنایی و معرفی واحد بین الملی، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دبیر اجرایی کمیسیون دانشگاه های نیجریه، پروفسور ابوبکر رشید و نماینده وزارت آموزش عالی با هیات همراه کشور نیجریه، سه شنبه 26 تیر 97 از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.
در ابتدا نشستی با حضور دکتر امیر رضا رکن رئیس، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل، دکتر دنیا علی نژاد قائم مقام معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی و بازدید کنندگان با محوریت معرفی فعالیت های حوزه بین المللی در سطح دانشگاه با ارائه کلیپ و سخنرانی در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
دبیر اجرایی کمیسیون دانشگاه های نیجریه، نماینده وزارت آموزش عالی با رئیس دانشکده دندانپزشکی و معاون بین الملل در مورد زمینه های موجود برای پذیرش دانشجویان دوره دکتری عمومی (DDS) گفتگو کردند.
پروفسور ابوبکر رشید و نماینده وزارت آموزش عالی و هیات همراه کشور نیجریه، گروه های پروتزهای دندانی، ارتودنسی، آسیب شناسی دهان فک و صورت را با حضور دکتر لیلا صدیق پور، دکتر سپیده عرب، دکتر نازنین مهدوی به عنوان نمایندگان بین المللی و عضو هیات علمی گروه های مربوطه، بازدید کردند.
همچنین اطلاعات و مطالب مربوط به نوع خدمات آموزشی درمانی و امکانات و تجهیزات و فضاهای موجود برای دانشجویان بین المللی را ارائه و معرفی کردند.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی