محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

بررسی مشکلات حوزه بین الملل با حضور معاون بین الملل دانشگاه و اعضا هیات رئیسه دانشکده دندانپزشکی

دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه، در نشستی با محور بررسی مشکلات حوزه بین الملل دانشکده دندانپزشکی، بر ارتقا کیفیت آموزش و پژوهش دانشجویان، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، نشستی با محور بررسی مشکلات حوزه بین الملل دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه و هیات رئیسه دانشکده های مادر و پردیس بین الملل، روز سه شنبه 22 خرداد 97 در سالن شورای دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد.
در این نشست دکتر امیررضا رکن و دکتر احمد سوداگر روسای دانشکده های مادر و پردیس بین الملل، دکتر منصوریان معاون مالی اداری دانشکده، دکتر سیادت معاون آموزشی، دکتر دیباجی معاون آموزش و پژوهشی، دکتر خامی مشاور عالی و معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمدی معاون تحصیلات تکمیلی و تخصصی، دکتر علی خاصی معاون پژوهشی، دکتر امینی شکیب معاون بین الملل، دکتر مهدی نیکنامی معاون دانشجویی فرهنگی و اجتماعی حضور داشتند.
دکتر کردی معاون بین الملل دانشگاه مطالبی را برای ارتقا کیفیت، آموزش و پژوهش دانشجویان واحد بین الملل بیان کرد و راهکارهایی ارائه داد. همچنین در مورد ارتباط پردیس بین الملل دندانپزشکی با پردیس بین الملل دانشگاه و نحوه اختصاص دادن درآمدهای دانشجویان بین المللی در دو مقطع عمومی و تخصصی با اعضا جلسه بحث و گفتگو کرد.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی