محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

سومین آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور

برگزاری آزمون پره کلینیک ترمیمی در دانشکده دندانپزشکی

به گفته دکترآرامی با تهیه چک لیست و اختصاص زمان کافی برای هر بخش از آزمون، داوطلبین با آرامش و بدون نگرانی بر روی فانتوم های فراهم شده در شرایط یکسان مورد ارزیابی قرار گرفتند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی،  مرحله پره کلینیک دندانپزشکی ترمیمی سومین آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور راس ساعت 8:30 صبح پنج شنبه 28 آبان 94  آغاز و تا ساعت 13 ظهر در پره کلینیک 2- دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
دکتر سکینه آرامی دبیر برگزار کننده آزمون دندانپزشکی ترمیمی گفت: این آزمون مانند مرحله نخستین آن با نظارت اساتید ممتحن دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و شاهد برای 56 داوطلب طراحی و اجرا شد.
وی افزود: با تهیه چک لیست و اختصاص زمان کافی برای هر بخش از آزمون، داوطلبین با آرامش و بدون نگرانی بر روی فانتوم های فراهم شده در شرایط یکسان مورد ارزیابی قرار گرفتند.
دبیر برگزار کننده آزمون ترمیمی معیار های ارزیابی داوطلبین را در بخش اول، تراش حفره کلاس II ، تراش و ترمیم حفره کمپلکس آمالگلم در مدت 90 دقیقه، در بخش دوم تراش حفره کلاس III، تراش و ترمیم حفره کلاس 4 کامپوزیت در مدت 60 دقیقه و بخش سوم را قرار دادن Liner And Base تقسیم بندی کرد و امتیازات هر بخش را به طور مجزا مطابق با چک لیست در نظر گرفته است.
اعضاء هیات ممتحنه نیز پس از ارزیابی و امتیاز دهی به هر بخش نمرات نهایی را به دبیر برگزار کننده آزمون اعلام خواهد کرد.
دکتر آرامی بیان کرد: دکتر معصومه حسنی طباطبایی مدیر گروه ترمیمی، دکترمریم قوام، دکتر لادن عمرانی، دکتر مهدی عباسی، دکتر سارا ولی زاده اعضاء هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر نرگس پناهنده و دکتر شیخ الاسلام از دانشکده شهید بهشتی، دکتر مسعود صانعی از دانشکده شاهد در ارزیابی و امتیاز دهی به داوطلبین، به عنوان اعضاء هیات ممتحنه آزمون حضور داشتند.
دبیر برگزار کننده آزمون گفت: امکانات و تجهیزات بیش از تعداد داوطلبین شرکت کننده در آزمون دندانپزشکی ترمیمی تامین شده است و نیروی های تاسیسات و خدمات در مدت برگزاری آزمون در محل برگزاری حضور داشتند.
وی در پایان از دبیر برگزار کننده سومین آزمون ملی دکتر حسن رزمی، مدیر برگزار کننده دکتر مجید صاحبی، مسئولین به ویژه اعضاء هیات علمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی، شاهد و تهران، جمعدار کل آزمون، مراقبین، تاسیسات، سمعی بصری، روابط عمومی و نیروی خدمات قدردانی کرد./ق
عکس و خبر: فاطمه زمانی