محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری آیین نکوداشت روز پرستار در دانشکده دندانپزشکی

اعضای هیئت رئیسه دانشکده با حضور در بخش های درمانی، با اهدا کردن گل از زحمات کارکنان قدردانی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، آیین بزرگداشت روز پرستار 30 آذر ماه 99 با حضور رئیس دانشکده دکتر امیر رضا رکن برگزار شد.
در این مراسم هیئت رئیسه دانشکده با حضور در بخش های درمانی، با اهدا کردن گل از زحمات کارکنان قدردانی کردند.
سپس دکتر رکن طی نشستی با پرستاران در دفتر شورا،  ضمن تبریک ولادت حضرت زینب و روز پرستار گفت  سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی صبر و استقامت و درایت، فرصت ارزشمندیست برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری که بحق یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند. وی از زحمات بی دریغ پرستاران دانشکده دندانپزشکی با اهدای لوح قدردانی کرد.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی