محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری اولین نشست معاونان بین الملل دانشکده دندانپزشکی

اولین نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر سید امیر حسین میرهاشمی معاون بین الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، اولین نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور معاون بین الملل جدید هشتم آذر ماه 1400 در سالن شورا هم به صورت مجازی هم به صورت حضوری برگزار شد.
در این نشست دکتر سید امیر حسین میر هاشمی معاون بین الملل دانشکده از دکتر پویان امینی شکیب  معاون سابق بین الملل قدردانی کرد و افزود: معاونت بین الملل پتانسیل بسیار خوبی دارد که باید از آن به نحو احسن استفاده شود.
در ادامه معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده به بیان نظرات و دیدگاه های خود در مورد مسائل بین الملل پرداختند.
در این نشت همچنین مقرر شد با توجه به جلسه هفته بعد با دکتر محمد حسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه تمام گروه ها گزارش فعالیت های خود را برای معاونت بین الملل ارسال کنند.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی