محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری دومین کارگاه آموزشی، طرح تحول نظام سلامت دهان برای مربیان بهداشت، مدارس استان تهران

گروه سلامت دهان ودندانپزشکی اجتماعی در راستای طرح تحول نظام سلامت دهان، دومین کارگاه آموزشی مربیان بهداشت مدارس استان تهران را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی طرح کشوری تحول نظام سلامت دهان برای مربیان بهداشت مدارس استان تهران سه شنبه 14 مهر 94 در آمفی تئاتر شهید دکتر هدایت برگزار کرد.
دکتر رضا یزدانی مدیرگروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی در خصوص برنامه ها گفت: روشهای آموزش مختلف برای 200 مربی بهداشت مدارس استان تهران با سخنرانی، پخش فیلم آموزشی و استفاده از دوربین داخل دهانی ارائه شد.
نحوه آموزش بهداشت دهان و دندان، پوسیدگی دندانی و بیماریهای لثه با علل و علائم، نحوه معاینه دهان و دندان، ناهنجاریهای دهانی فکی و نحوه استفاده از وارنیش فلوراید از مباحث مطرح شده در کارگاه آموزشی کشوری طرح تحول نظام سلامت دهان برای مربیان بهداشت مدارس است.
توضیح اینکه: نخستین کارگاه آموزشی برای بیش از 300 مربی بهداشت مدارس چهارشنبه 19 فروردین 94 در آمفی تئاتر شهید دکتر هدایت و بخش کودکان دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در این کارگاه هر 10 مربی با نظارت عضوی از اعضاء هیات علمی های گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی و گروه کودکان، روشهای معاینه دهان و دندان، تشخیص پوسیدگی دندانی، بیماریهای لثه و ... را آموزش گرفت اند.
خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی