محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری سیزدهمین آزمون ارتقای دستیاران تخصصی دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی

سیزدهمین آزمون ارتقای دستیاران تخصصی دندانپزشکی با توجه به بیماری کووید 19 به صورت درون دانشکده ای و رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، آزمون ارتقا 24 تیر ماه 1400 در 9  گروه آموزشی دندانپزشکی ترمیمی، اندودانتیکس، جراحی دهان وفک و صورت، بیماری های دهان وفک و صورت، پریودانتیکس، ارتودانتیکس، پروتزهای دندانی، دندانپزشکی کودکان، رادیولوژی دهان و فک و صورت با 77 شرکت کننده برگزار شد.
دکتر فرنوش محمدی مسئول برگزاری سیزدهمین آزمون ارتقا دستیاران تخصصی دندانپزشکی با اشاره به بحران کرونا گفت: امسال دومین سالی بود که به دلیل پاندمی کرونا با دستور وزارتخانه این امتحان به صورت درون دانشگاهی برگزار شد.
دکتر محمدی ضمن آرزوی موفقیت برای همه دستیاران بیان کرد: دستیاران باید در این آزمون نمره قبولی کسب کنند تا امکان حضور در سال بالاتر را داشته باشند.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی