محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی

معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی گفت: در حال حاضر دانشکده دندانپزشکی پاسخگوی همه نیازهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و بین المللی دانشجویان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، مراسم قدردانی از دانشجویان کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل، دکتر آرش منصوریان معاون مالی اداری و دکتر مهدی نیکنامی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده 19 اسفند 99 در آمفی تئاتر 60 نفره برگزار شد.
در این مراسم دکتر امینی شکیب ضمن  اشاره به اینکه این موفقیت حاصل یک کار تیمی و سخت کوشی و همدلی همه است تاکید کرد: در حال حاضر دانشکده دندانپزشکی پاسخگوی همه نیاز های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و بین المللی دانشجویان است و مسئولان و مدیران دانشکده نیز در حد توان با فراهم نمودن بستر‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تعالی همه جانبه دانشجویان تلاش می‌کنند، لذا از همه دانشجویان دانشکده دعوت می کنم فراتر از هیاهو و تبلیغات گروه ها و انجمن های دیگر، در جهت اعتلای دانشکده دندانپزشکی و تقویت اجزای آن همت گمارند.
در ادامه از اعضای این کمیته با اهدای لوح قدردانی شد.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی