محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

برگزاری مصاحبه با دانشجویان متقاضی شرکت در کنگره YUDSA ترکیه، در دانشکده دندانپزشکی

دانشجویان دانشکده دندانپزشکی برای شرکت و ارائه مقاله در کنگره YUDSA به دانشگاه Yeditepe ترکیه اعزام می شوند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، در پی هماهنگی‌های صورت گرفته با دانشکده دندانپزشکی دانشگاه Yeditepe ترکیه، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران قصد دارد تیمی متشکل از 10 دانشجوی دانشکده را برای شرکت و ارائه مقاله در کنگره ی YUDSA طی روزهای ۲۹ و ۳۰ فروردین ماه ۹۹ به آن دانشکده اعزام کند.
به همین منظور در روز یکشنبه 17 آذر 98 مصاحبه ای برای گزینش دانشجویان متقاضی شرکت در کنگره با حضور دکتر دکتر حکیمه سیادت معاون آموزشی، دکتر مرضیه علی خاصی معاون پژوهشی و دکتر پویان امینی شکیب در معاونت بین الملل دانشکده برگزار شد.
معیار های گزینش از این دانشجویان توانمندی علمی، تسلط به زبان انگلیسی و همچنین معدل کل آنها است.
توضیح اینکه ارائه مقاله به صورت پوستر یا سخنرانی تحت نظارت اساتید دانشکده انجام می شود. هزینه اقامت برای سه شب و شرکت در کنگره برای نمایندگان معرفی شده از طرف این دانشکده رایگان و بقیه هزینه‌ها بر عهده متقاضیان است.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی