محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

تجلیل از نماز خانه دانشکده دندانپزشکی به عنوان نماز خانه برتر دانشگاه

مراسم تقدیر از فعالان حوزه فرهنگی و مذهبی دانشگاه با حضور دکتر کریمی، رییس دانشگاه 20 اسفند 97 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، در این مراسم که بعد از ظهر دوشنبه 20 اسفند 97 برگزار شد نمازخانه دانشکده دندانپزشکی به عنوان برترین نمازخانه برگزیده شد.
متن تقدیر نامه به شرح زیر است:
امیر المونین علی علیه سلام:
جلوس من در مسجد از سکونت در بهشت برایم از بهشت بهتر است، زیرا اقامت من در بهشت موجب خوشنودی من است، اما بودن من در مسجد موجب رضا و خوشنودی خداست.
نماز نماد عبودیت انسان در برابر خالق متعال و حرکت در مسیر اقامه آن مصداق اتم امر به معروف و برپا داشتن ستون دین است بدین وسیله تلاش مسئولین و نمازگزاران نمازخانه دانشکده دندانپزشکی در مسیر نورانی و معنوی ترویج فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه وکسب عنوان پر افتخار( نمازخانه نمونه) را ارج می نهیم و دوام توفیقات شما را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم.
توضیح اینکه در این مراسم از فعالان نماز دانشکده دندانپزشکی مهران طاهری دانشجو و محسن قیاسی کارمند تقدیر و قدردانی شد.
خبرنگار: حمیده ایزدی