محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

اولین جلسه شورای آموزشی دانشکده دندان پزشکی

تقدیر از معاونان سابق حوزه های دانشجویی فرهنگی و بین الملل و معرفی معاونین جدید در اولین نشست شورای آموزشی دانشکده دندان پزشکی

رئیس دانشکده دندانپزشکی، در جلسه شوراي آموزشي اين دانشکده اولویت های کاری کوتاه مدت خود را برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکي، اولین نشست شورای اموزشی دانشکده روز دوشنبه 4 دي 96  با حضور دکتر امیررضا رکن رئیس و معاونین منتصب ایشان و مدیران گروه های آموزشی در اتاق شورای دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در ابتدا رئیس دانشکده دندانپزشکی، اصلاح امور آموزشی دوره دکتری عمومی براساس کوریکولوم جدید و برنامه ریزی ترم آینده دانشجویان، اهمیت و ساماندهی به فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی و ایجاد شور و امید بیشتر دانشجویان، توسعه کمی و کیفی کلینیک تخصصی دندانپزشکی، ساماندهی لابراتوارهای دانشکده با استفاده از فرصتهای قانونی، تعامل- همفکری و پیگیری جهت اصلاح قوانین جذب هیات علمی در دانشکده را از اولویتهای کاری کوتاه مدت خود دانست.
در ادامه این نشست دکتر حکیمه سیادت، معاون آموزشی دانشکده مطالبی را در حوزه مذکور و مصوبات جلسه آموزشی پیشین و ارائه برنامه آموزشی ترم جدید دانشجویان با مدیران گروه ها بیان کرد.
دکتر رکن نیز درحضور اعضا شورا، از زحمات و تلاش‌های دکتر حسینعلی ماهگلی، معاون سابق دانشجویی فرهنگی و دکتر محمدرضا خامی، معاون سابق بین الملل دانشکده دندانپزشکی تشکر و قدردانی و به رسم یادبود لوحی به ایشان اهدا کرد.
همچنین احکام دکتر مهدی نیکنامی بعنوان معاون دانشجویی فرهنگی اجتماعی و دکتر پویان امینی شکیب بعنوان معاون بین الملل دانشکده اهدا شد.
در پایان رئیس دانشکده از همه مدیران گروه، اعضا هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده خواست تا در تدوین برنامه چهارساله با ارائه پیشنهادات سازنده، مدیریت دانشکده را یاری دهند.
خبر: فاطمه زمانی

مهدی  گلپایگانی