محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

با دکتر آرش منصوريان معاون مالي اداري دانشكده دندانپزشكي و همچنين دبير اجرايي سي پنجمين آزمون دانشنامه بورد تخصصي درباره جزییات این آزمون مصاحبه کردیم که در ادامه می خوانید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، جزئیات برگزاری سی و پنجمین آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد.
دکتر آرش منصوريان معاون مالي و اداري دانشكده دندانپزشكي و همچنين دبير اجرايي سي پنجمين آزمون دانشنامه بورد تخصصي تصریح کرد، این آزمون روز دوشنبه چهارم شهريور (آزمون کتبی) و در ادامه روز‌های سه شنبه تا پنجشنبه پنجم تا هفتم شهریورماه ۹۸ (آزمون شفاهی) برگزار می‌شود.
وی در ادامه افزود: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان میزبان این آزمون مانند سالهای گذشته پذیرای حدود
۴۷۰ داوطلب دانشنامه بورد تخصصی دندانپزشکی و همچنین حدود 100 نفر از اساتید برجسته کشوری خواهد بود.
محل برگزاری آزمون کتبی، در سالن های موجود دانشکده و آزمون های شفاهی و عملی در بخشهای درمانی و آموزشی دانشکده برگزار می شود، همچنین مستندات داوطلبان از روز شنبه دوم شهریور جمع اوری خواهد شد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی