محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

جلسه دفاع دکتر آسیل نعمه حافظ و ولید شلال الرشداوی nv دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

جلسه دفاع دکتر آسیل نعمه حافظ و ولید شلال الرشداوی با درجه کارشناسی ارشد MSc در رشته ارتودنسی در داشکده دندانپزشکی در سالن 90 نفره دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، روز سه‌شنبه 10 بهمن 96 دکتر آسیل نعمه حافظ با عنوان Antimicrobial effect of adding propolis nanoparticles to acrylic resin conventionally used in orthodontics و با دبیری هيئت داوران دکتر آخوندی و راهنمایی استادان دکتر سوداگر و دکتر بهادر و به مشاوره دکتر عرب و دکتر اخوان موفق به کسب نمره 20 شد.
همچنین دکتر ولید شلال الرشداوی در همین مقطع با عنوان The effect of remineralizing agents on shear bonds strength of orthodontic brackets به دبیری هيئت داوران دکتر آخوندی و راهنمایی استادان دکتر گرامی و دکتر قدیریان و مشاوره دکتر حیدری موفق به کسب نمره 20 شد.
استادان هيئت داوران دکتر حسین زاده، دکتر حسینی، دکتر سوداگر، دکتر عرب و دکتر قدیریان و استاد مشاور آمار دکتر خرازی فرد بوده اند.
خبر و عکس: فاطمه زماني

نگار  دیوبندی