محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

جلسه شورای آموزشی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: جلسه شوراي آموزشي دانشكده دندانپزشكي با هدف شفاف سازي فعاليت هاي آموزشي و پ‍ژوهشي اين دانشكده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده دندانپزشكي ،جلسه شوراي آموزشي دانشكده دندانپزشكي با حضور دكتر كشاورز معاون آموزشي دانشگاه ، دكتر فاضل دبير شوراي آموزشي دندانپزشكي تخصصي،دكتر امامي رئيسEDCدانشگاه ،دكتر آيين محمدي قائم مقام EDCدانشگاه، دكتر منزوي رئيس دانشكده دندانپزشكي ،دكتر شايسته معاون اداري _مالي ،دكتر آخوندي معاون پژوهشي،دكتر سوداگر معاون آموزشي ،دكتر عشقيارمعاون دانشجويي-فرهنگي ،دكتر خرسند معاون تحصيلات تكميلي و اعضاي هيت علمي اين دانشكده در روز دوشنبه 14 مرداد ماه تشكيل شد.
اين گزارش مي افزايد: اين جلسه با تلاوت آياتي از كلام ا... مجيد و سرود جمهوري اسلامي ايران  شروع شد و درادامه دكتر منزوي رئيس دانشكده دندانپزشكي ضمن  سلام و خير مقدم حضور مهمانان و حاضرين و تبريك  ايام شعبانيه گفت:امروز در حقيقت آخرين جلسه شوراي آموزشي دانشكده در فصل تابستان مي باشد كه  طبق هماهنگي با همكاران قرار شد اين جلسه درروز بهره برداري از سالن آمفي تاتر جديد اين دانشكده با حضور مدعوين حاضر برگزار شود.
وي در ادامه در مورد لزوم برگزاري اين جلسات گفت : اين جلسات بهانه اي است كه ما در خدمت عزيزان باشيم تا از نقطه نظرات آنها به صورت نزديك و متقابل  آگاه شده و آنها را به كار ببنديم.
در ادامه دكتر صديق پور مسئولEDO دانشكده در مورد راه اندازي اين واحد از اسفند سال 1386 در اين دانشكده خبر داد و در مورد فعاليتهاي اين واحد توضيحات مبسوطي ارائه داد.
سپس دكتر كشاورز معاون آموزشي دانشگاه ،ضمن اينكه بر اين نكته تاكيد كرد كهEDO دانشكده دراين مدت كوتاه رشد خوبي داشته اظهار اميدواري كرد كه بازنگري كوريكولوم دوره دكتراي رشته دندانپزشكي سريعتر صورت پذيرد و در ادامه نيز در مورد ابلاغ آيين نامه ارتقاء به دانشگاه خبر داد.
در ادامه دكترمحمدي ضمن اينكه در مورد سيستم شعاع سخن گفت ،افزوداين سيستم براي حضور و غياب و جهت دادن اعضاي هيت علمي در محيط هاي آموزشي و استحصال معيارهاي عيني براي ترفيع اعضاي هيت علمي مي باشد.
سپس دكترامامي رئيس  EDCدانشگاه،ضمن اينكه هدف از اين واحد را توانمند سازي هيت علمي اعلام كرد فرايند آموزشي را ارزشمند دانست و تاكيد كرد تشويق هاي آموزشي در سيستم دربرنامه كاري قرار دارد.
در ادامه برنامه، دكتر منزوي رئيس دانشكده دندانپزشكي اعضاي جديد هيت علمي گروهاي مختلف آموزشي را به حاضرين معرفي كردند.
در پايان اين بحث نشستي با حضور دكتر كشاورز ،دكتر فاضل ،دكتر منزوي برگزار شد كه در اين نشست به سوالات معاونين و اعضاي هيت علمي در مورد روند فعاليتهاي آموزشي و پ‍زوهشي دانشكده پاسخ داده شد.
 لازم به توضيح است كه در فواصل برنامه، 2 كليپ كه توسط واحد روابط عمومي اين دانشكده تهيه شده بود به نمايش گذاشته شد.