محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

جلسه هماهنگی بازدید تیم ADEE در دانشکده دندانپزشکی

دکتر رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی به گفتگو در کمال صداقت با بازدید کنندگان تیم ADEE تاکید کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، این جلسه با حضور دکتر رکن رئیس دانشکده و نمایندگان گروههای آموزشی و واحدهای مختلف دانشکده، پژوهشکده و پردیس بین الملل ۲۰ اسفند ۹۷ برای معرفی بخش های دانشکده به نمایندگان انجمن آموزش دندانپزشکی اروپا  ADEE برگزارشد.
 در ابتدای این جلسه دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، با تشریح برنامه ۴ روزه بازدید این نمایندگان که از ۲۴ تا  ۲۸ فروردین ۹۸ برگزارمیشود به این نکته تأکید کرد که تمام مطالب تهیه شده در گزارش خود اظهاری (self assessment) منطبق بر روند جاری دانشکده بوده و لذا از همه نمایندگان درخواست شد که برنامه آموزشی دوره دکتری عمومی بر مبنای کوریکولوم ابلاغیه سال ۹۶را به بازدیدکنندگان توضیح دهند.
 در ادامه دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده ضمن اعلام این برنامه به عنوان یکی از اهداف چهار ساله دانشکده به گفتگو در کمال صداقت با بازدیدکنندگان تأکید کرد.
وی افزود: حضور افرادی با سابقه ارزیابی بیش از ۱۰۰ دانشکده دندانپزشکی در سطح دنیا فرصت مغتنمی برای ما بوده تا نسبت به نقاط ضعف و قوت ما اشراف بیشتر پیدا کنیم.
 این جلسه با بحث و گفتگو در مورد نحوه اجرای این برنامه پایان یافت.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی