محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

حضور دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین کنگره بین المللی دانشگاه Yeditepe کشور ترکیه

دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین کنگره بین المللی دانشگاه Yeditepe کشور ترکیه شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، تیمی متشکل از 11 دانشجوی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین کنگره بین المللی دانشگاه Yeditepe کشور ترکیه که در روزهای ۲۵ و ۲۶ اسفند ماه در شهر استانبول برگزار شد، شرکت کردند.
اعضای این تیم که به سرپرستی دکتر امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده و دکتر خامی  مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه در کنگره YUDSA شرکت کردند، موفق به کسب پذیرش کنگره در هر دو بخش سخنرانی و ارائه پوستر شدند.
کنگره امسال دانشگاه Yeditepe با حضور بیش از ۲۰۰ دانشجو از ۱۰ کشور مختلف در شهر استانبول برگزار شد.
اعضای این تیم دانشجویی، محمد معین عزیزی، محمد لاری، آریا بهفروز، نسرین عطوفی، پانیذ احمدی، نشاط آفرین منوچهری، فاطمه میرزایی، نگین خوانین، نسرین رمضانی، هانی دنیوی و علیرضا تسلیمی بودند.
در حاشیه این همایش دکتر امینی شکیب و دکتر خامی با رئیس و معاونین دانشکده دندانپزشکی Yeditepe در خصوص گسترش زمینه های همکاری خصوصا در حوزه پژوهش های مشترک و تبادل دانشجو گفتگو و تبادل نظر کردند.