محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

حضور دو دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پروژه بین المللی Meditech در جمهوری چک

اولین دوره پروژه «Meditech» در دانشگاه ماساریک (Masaryk University) شهر برنو کشور جمهوری چک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشكده دندانپزشكي، اولین دوره پروژه «Meditech» در دانشگاه ماساریک (Masaryk University) شهر برنو کشور جمهوری چک ۱۷ تا ۲۸ تیر ماه ۹۸ برگزار شد.
در این پروژه از دانشگاه‌های مادر از کشورهای عراق ( ۸ نفر) و ایران (۴نفر)، از دانشجویان علوم پایه در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و از کشور اردن( ۶ نفر در رشته مهندسی کامیپوتر و انیمیشن سازی) انتخاب شدند.
دانشجویان انتخابی از کشور ایران ۲ نفر از دانشگاه علوم پزشکی تهران به ترتیب فریبا محمودی دانشجوی سال دوم دوره علوم پایه رشته دندانپزشکی وفرزاد معروفی دانشجوی سال دوم دوره علوم پایه رشته پزشکی و ۲ نفر از دانشگاه علوم پزشکی ایران در رشته پزشکی (سال دوم؛ دوره علوم پایه) بودند.
پروژه مدیتک با هدف آموزش پزشکی به شیوه‌های نوین و بر پایه شبیه‌سازی با کامپیوتر در رشته‌های پزشکی برگزار شد.
در این پروژه علاوه بر کلاس‌هایی در ارتباط با اخلاق پزشکی, نحوه مدیریت مطب پزشکی و ... کلاس‌هایی در قالب آزمایشگاه فیزیولوژی وفیزیک پزشکی برگزار شد.
پروژه مدیتک با دو دوره شبیه‌سازی مراقبت‌های اورژانسی در بیمارستان 'fakultní nemocnice u sv. anny v brně' شهر برنو و با اعطای گواهینامه دوره به دانشجویان به پایان رسید.
خبرنگار: حمیده ایزدی