محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

دکتر آرش منصوریان دبیر اجرایی سی و پنجمین آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی سال ۹۸ گزارش نهایی از برگزاری این مراسم ارائه کرد

دکتر منصوریان بیان کرد: سی و پنجمین آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی سال ۹۸ همانند سالهای گذشته دردانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، امسال نیزدانشکده دندانپزشکی و هیات اجرایی آن با شکوه هر چه تمامتردر خور و شایسته داوطلبان این رویداد مهم را به پایان رساندند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر آرش منصوریان دبیر اجرایی سی و پنجمین آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی سال ۹۸ گزارش نهایی از برگزاری این مراسم ارائه کرد.
دبیر اجرایی سی و پنجمین آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی گفت: در این آزمون بزرگ سعی بر این شد که بهترین و بی نظیرترین امکانات رفاهی و آموزشی در اختیار داوطلبان و خانواده های آنان قرار گیرد که از جمله میتوان در اختیار قرار دادن سالن پذیرایی و بعد از امتحان،  سرو ناهار برای داوطلبان و خانواده های آنان با آمار روزانه 600 نفر نام برد.
وی همچنین افزود: در جلسه امتحان نیز پک پذیرایی مخصوص و تمامی لوازم مورد استفاده داوطلبان مانند جامدادی و محتویاتش شامل مداد، خودکار، پاک کن، تراش در اختیار آنها گذاشته شد. در امتحان عملی تمامی مواد مصرفی و تجهیزات بی نقص و کامل در اختیار استادان و داوطلبان بود تا بدون هیچ دغدغه ایی به این امر مهم که بزرگترین امتحان کشوری در حوزه خود محسوب میشود پرداخته شود.
 در دوره برگزاری امتحان سه روزه، پذیرایی در خور و شایسته استادان و رزیدنتها انجام و سعی بر این شد استاندارد اجرایی آن در سطح بالایی حفظ شود.
از نکات دیگر پخش موزیک آرامش بخش قبل از شروع امتحان کتبی بود که بسیار مورد استقبال هیات برگزاری بورد و داوطلبان قرار گرفت.
در این امتحان حدود ۴۶۵ داوطلب مراحل کتبی و عملی را به اتمام رساندند.
توضیح اینکه دکتر بهزاد هوشمند دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت طی نامه ای به دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه از تمامی تلاش ها، زحمات و مفاضلات و همکاری دانشکده دندانپزشکی در برگزاری شایسته و مطلوب آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی قدردانی کرد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی