محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

دیدار دکتر محمد بیات با خانواده معظم شهدا اعضاء هیات علمی و کارکنان دانشکده

به گفته دکتر بیات شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند و امیدواریم راه شهدا سرلوحه راهمان باشد و آمرزیده شویم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، نشست صمیمانه دکترمحمد بیات رئیس دانشکده دندانپزشکی با خانواده معظم شهدا، دوشنبه 24 اسفند 94 در اتاق شورای دانشکده برگزار شد.
رئیس دانشکده گفت: 22 اسفند روز بزرگداشت مقام شهید نام گرفته است و در چنین روز عزیزی ما شهدای گرانقدری چون شهید صدر تا خانواده های شهدای دانشگاه علوم پزشکی تهران را ارزشمند می شماریم.
وی به داستان شگفت انگیزسعد ابن معاذ و سخنان ارزشمند رسول اکرم (ص) و آمرزش حقیقی اشاره وبیان کرد: شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند و امیدوارم راه شهدا سرلوحه راهمان باشد و آمرزیده شویم.
دکتر حسینعلی ماهگلی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده نیز به شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، خصایل شیر خدا امیرالمومنین علی (ع) اشاره کرد و گفت: ایشان با داشتن ده ها فضیلت اختصاصی، تنها وقتی در آستانه شهادت قرار گرفتند فرمودند " فزت و رب الکعبه " حضرت علی (ع) اولین کسی بود که ایمان آورد، جای رسول خدا خوابید، برادر پیامبر شد، تنها خانه او به مسجد پیامبر درب داشت، پدر امامان و همسر حضرت زهرا (س)، بت شکن، خیبر گشا و... بود.
حضرت علی (ع) در جنگ احد از اینکه چرا به شهادت نرسیده است غمگین شد تا اینکه پیامبر اسلام (ص) مژده شهادت را به ایشان دادند.
در پایان با اهدا هدایایی از خانواده معظم شهدا قدردانی و برای حضار طلب آمرزش و توفیق شد./ق

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی