محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

دیدار رئیس و هیات رئیسه دانشکده دندانپزشکی از جانبازان به مناسبت روز جانباز

دکتر رکن در دیدار با جانبازان دانشکده دندانپزشکی گفت: فداکاری جانبازان را هیچ وقت فراموش نمی کنیم.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، همزمان با ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس و روز جانباز، 21 فروردین 98 رئیس و هیات رئیسه دانشکده با حضور در گروه پروتزهای دندانی و آموزشکده پروتز ضمن دیدار با دکتر حبیب حاج میر آقا و  حمید حدادیان، از رشادت های این جانبازان سرافراز دفاع مقدس تجلیل کردند.
 فداکاری جانبازان را هیچ وقت فراموش نمی کنیم.
در این دیدارها که درفضایی صمیمی انجام گرفت دکتر رکن ضمن سخنان کوتاهی از رشادتهای این جانبازان عزیزدر طول دوران دفاع مقدس تجلیل کرد و گفت: امنیت، آرامش و موفقیت های امروز کشور را ثمره از جان گذشتگی این عزیزان دانست و افزود: ما فداکاری و ایستادگی جانبازان را فراموش نمیکنیم.
وی گفت: این دیدارها برای ارج نهادن به مقام والای جانبازان دفاع مقدس است و البته بیشتر تذکر به خودمان است که بدانیم موقعیتی که در آن قرار داریم مرهون فداکاری این عزیزان است.