محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

دیدار پروفسور مورتوما استاد دانشگاه Helsinki کشور فنلاند با رئیس دانشکده دندانپزشکی

اعتبارسنجی برنامه های آموزشی دوره دکتری عمومی توسط انجمن (ADEE) و راهکارهای مرتبط با آن عنوان گفتگوی دیدار پروفسور هیکی مورتوما با دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکدهدندانپزشکی، پروفسور هیکی مورتوما استاد مدعو دانشگاه تهران و مشاور  (ADEE) گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی با دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی در مورد اعتبار سنجی برنامه های آموزشی دوره دکتری عمومی توسط انجمن (ADEE) و راهکارهای مرتبط با آن، ظهر شنبه پنجم اسفند 96 در دفتر ریاست گفتگو کردند. در این نشست دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده و دکتر حسین حصاری رئیس کنگره سلامت دهان و اپیدمیولوژی که 2 تا 4 اسفند برگزار شد، حضور داشتند.
همچنین پروفسور هیکی مورتوما استاد دانشگاه Helsinki کشور فنلاند با عنوان  patient Safety- an everyday challenge in dentistry  یکشنبه 6 اسفند در آمفی تئاتر 60 نفره ساعت 12 تا 13 برای اعضا هیات علمی سخنرانی می کند. و از ایشان برای شرکت در جلسه شورای آموزش، دوشنبه 7 اسفند دعوت بعمل آمد.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی