محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

سمپوزیوم یک روزه چشم اندازهای نوین در تشخیص و درمان سرطان دهان برگزار شد

سمپوزیوم یک روزه چشم اندازهای نوین در تشخیص و درمان سرطان دهان در دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، نخستین سمپوزیوم یک روزه 'چشم اندازهای نوین در تشخیص و درمان سرطان دهان' در دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران 14 آذر ۹۷ در سالن ۹۰ نفره برگزار شد و رییس دانشکده دندان پزشکی، پروفسور سعدی خوش بین را به عنوان استاد افتخاری گروه آسیب شناسی دهان فک و صورت معرفی کرد.
این سمپوزیوم یک روزه  با حضور دکتر امیر رضا رکن رییس دانشکده دندان پزشکی، پروفسور سعدی خوش بین  و دکتر سوفی روسو از مرکز تحقیقات iAB شهر گرنوبل فرانسه و دکتر اسمعیل یزدی، بنیانگذار آسیب شناسی دهان و فک و صورت در ایران ، جراحان، آسیب شناسان و محققینی از سراسر کشور برگزار شد.
دکتر فرشته بقایی نایینی استاد و عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی و رئیس سمپوزیوم، استقبال و علاقمندی شرکت کنندگان به این دوره را کم نظیر توصیف کرد و هدف از برگزاری این سمپوزیوم را ارائه آخرین راهکارها و روشهای تشخیصی و درمانی و مشاوره در خصوص سرطانهای دهان وفک وصورت ، بحث و تبادل نظر در خصوص سرطان و موارد بیماری و تجارب حاصله و هم چنین گردهمایی متخصصین این رشته جهت تبادل افکار و اطلاعات دانست.
 در این سمپوزیوم پروفسور سعدی خوش بین از مرکز تحقیقات iAB شهر گرنوبل فرانسه ، محققان و پژوهشگران دانشکده دندان پزشکی و انستیتوکنسر بیمارستان امام خمینی (ره) درخصوص موضوعات از دست رفتن مشخصات سلولی به عنوان منبع بیومارکرهای جدید و اهداف درمانی،جداسازی سلولهای اپی تلیال سرطان دهان در جمعیت ایرانی، معرفی روشهای نوین شیمی درمانی در مبتلایان به سرطان ناحیه سر و گردن، معرفی ژن های موثر در تشخیص و درمان سرطان دهان به ارائه سخنرانی پرداختند و هم چنین با  ارتباط ویدیو کنفرانسی دکتر سوفی روسو از مرکز تحقیقات iAB شهر گرنوبل فرانسه، درمورد چگونگی جستجوی ژنهای با بروز اکتوپیک در سرطان های مختلف سخنرانی کرد.
توضیح این که سمپوزیوم برگزار شده دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان بود.

خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی