محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

قدردانی رئیس دانشکده دندانپزشکی از دکتر فاطمه دیباجی استادیار پردیس بین الملل دانشکده دندانپزشکی

دکتر امیر رضا رکن رییس دانشکده دندانپزشکی ضمن قدردانی از دکتر فاطمه دیباجی معاون آموزشی و پژوهشی سابق پردیس بین‌الملل دانشکده دندانپزشکی افزود: امید است همانند گذشته از تجارب ارزنده شما در تحقق برنامه‎ های توسعه علمی و پیشرفت اهداف دانشکده و دانشگاه بهره‌مند شویم.

متن پیام به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر فاطمه دیباجی
استادیار محترم پردیس بین الملل دانشکده دندانپزشکی
با سلام و احترام،
از این که در دوره تصدی مسئوليت معاونت آموزشی و پژوهشی پردیس بین الملل دانشکده دندانپزشکی انجام وظیفه ثمربخش و موثر پرداخته‌اید، برخود لازم می‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند سرکارعالی قدردانی نمایم وبرایتان از درگاه خداوند متعال سلامتی و سعادت روز افزون مسئلت دارم.
امید است همانند گذشته از تجارب ارزنده شما در تحقق برنامه‌های توسعه علمی و پیشرفت اهداف دانشکده و دانشگاه بهره‌مند شویم.
دکتر امیر رضا رکن
رئیس دانشکده دندانپزشکی