محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

قدردانی رئیس دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی در خصوص صیانت از حقوق شهروندی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشكده دندانپزشكي به دلیل موفقيت در اجراي طرح صيانت از حقوق شهروندي قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، بازرسان، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه از اقدامات صیانت از حقوق شهروندی دانشکده دندانپزشکی در بهمن ماه سال 98 بازدید کردند. در همین راستا رئیس دانشگاه در پیامی از دانشکده دندانپزشکی قدردانی کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

با سلام و احترام

ارائه خدمات سلامت به آحاد جامعه با حفظ کرامت ایشان و توجه به منزلت انسانی مراجعین یکی از عمده ترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی تهران است و رعایت حقوق شهروندی لازمه تحقق این هدف بزرگ می باشد. بر اساس طرح صیانت از حقوق شهروندی که در مجموعه دانشگاه اجرا شده در حال پیگیری است، همه واحدها تلاش دارند تا زیرساخت مرتبط با صیانت از حقوق شهروندی را مهیا نمایند و مجموعه دانشگاه را در راه نیل به این امر مهم سوق دهند.
 به استناد ارزیابی انجام شده توسط مدیریت بازرسی دانشگاه، از آنجا که دانشکده دندانپزشکی در خصوص صیانت از حقوق شهروندی، تلاش پرثمری داشته است، ضمن قدردانی از جنابعالی و همکاران گرامی آن دانشکده، امیدوارم این تلاش، نوید بخش ارتقای چشمگیر سطح رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع، در سایه الزامات طرح صیانت از حقوق شهروندی باشد.
دکتر عباسعلی کریمی

حمیده ایزدی