محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

مراسم اختتامیه مجازی اولین مدرسه زمستانه دانشکده دندانپزشکی

اختتامیه مجازی اولین مدرسه زمستانه دانشکده دندانپزشکی با بیش از 400 دانشجو از 23 کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، مراسم اختتامیه مجازی اولین مدرسه زمستانه دانشکده دندانپزشکی 29 بهمن 99 برگزار شد.
در این برنامه بیش از 400 دانشجو از ۲۱ کشور شرکت کرده که 46 استاد ایرانی و 8 استاد بین المللی در 44 ساعت به آموزش این دانشجویان پرداختند.
در این مراسم دکتر حسین نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه، دبیران کمیته های دانشجویی ملیکا زنگنه، آیلار یوسف بیگی ودکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی سخنرانی کردند.
در ابتدای این همایش دکتر Simon Whawell  از دانشگاه شفیلد انگلستان در مورد نقش علوم پایه و اهمیت آن در آموزش دندانپزشکی صحبت کرد.
در ادامه دکتر نکوفر ضمن موفق ارزیابی کردن این برنامه از دانشجویان دعوت کرد در دوره های تخصصی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت کنند.
در پایان دکتر امینی شکیب از معاونت بین الملل دانشگاه، دانشکده مجازی، کارشناسان معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی و دانشجویانی که در این مراسم شرکت کردند قدردانی کرد.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی