محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

مراسم تکریم معاون پیشین و معارفه معاون جدید معاونت دانشجویی، فرهنگی دانشکده دندانپزشکی

دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی در مراسمی با اهدای لوح نکوداشت از تلاش های دکتر مهدی نیکنامی قدردانی و حکم انتصاب دکتر رضا امیر زرگر را در سمت معاون دانشجویی، فرهنگی دانشکده دندانپزشکی ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، در این نشست  که در روز 29 آبان ماه 1400 برگزار شد دکتر مهدی نیکنامی معاون پیشین معاونت دانشجویی، فرهنگی گزارشی از  عملکرد خود ارائه و دکتر زینب کدخدا رئیس دانشکده دندانپزشکی با اهدای لوح نکوداشت از تلاش های دکتر مهدی نیکنامی قدردانی و حکم انتصاب دکتر رضا امیر زرگر را در سمت معاون دانشجویی، فرهنگی دانشکده دندانپزشکی ابلاغ کرد.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر رضا امیرزرگر
استادیار محترم گروه آموزشی جراحی دهان و فک و صورت پردیس بین الملل دانشکده دندانپزشکی
با سلام و احترام
نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی در حوزه آموزش، به موجب این حکم به عنوان
معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشکده دندانپزشکی منصوب می­شوید. امید است در سایه الطاف الهی در جهت ارتقاء کیفیت فعالیت­های دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی با عنایت به رسالت این دانشکده در حوزه علوم دندانپزشکی برای تحقق اهداف زیر اهتمام ویژه مبذول فرمایید:
1- ارتباط فعال با معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه و همچنین دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و نیز مراکز فرهنگی و آموزشی تربیتی مورد تأیید آنها در جهت تأمین نیازهای فرهنگی، تربیتی و مالی دانشجویان
2 - تلاش در جهت ایجاد ساختار مناسب مدیریت امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و مسائل رفاهی دانشجویان در دانشکده.
3 - همکاری با کانونهای علمی و فرهنگی دانشجویی در جهت بهبود و سالم سازی برنامه­های دانشجوئی و فرهنگی دانشکده.
4 - تلاش در جهت بسط و گسترش ارزشهای متعالی اسلامی و ایرانی در دانشکده از طریق برنامه های علمی، آموزشی و فرهنگی.
5 -  تلاش در جهت تثبیت و گسترش تعهد رفتار حرفه ای اخلاق محور بر اساس مبانی علمی و دینی.
6 - تلاش در جهت ایجاد فضای کاری سالم و با نشاط برای اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان.
7 - تلاش در جهت افزایش انگیزه های کارآفرینی و ایده پردازی دانشجویان در فعالیت های آموزشی و پژوهشی.
8 - تلاش در برگزاری برنامه های ورزشی به منظور تأمین نیازهای مرتبط با تندرستی اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان.
بدیهی است که همدلی و همگرایی با کلیه اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده و استفاده از ظرفیت­های ارزشمند موجود، زمینه­ساز موفقیت شما در این مسئولیت خواهد بود.
دکتر زینب کدخدا
رئیس دانشکده دندانپزشکی

متن قدردانی به شرح زیر است:
﴿إنّ حوائج النّاس الیکم من نعم اللّه علیکم فلاتملّوا النّعم﴾
امام حسین (ع) فرمود: «نیاز مردم به شما از نعمت هاى خدا بر شما است ؛ از این نعمت افسرده و بیزار نباشید.»
جناب آقای دکتر مهدی نیکنامی
دانشیار محترم گروه رادیولوژی دهان، فک و صورت
سلام علیکم
مسئولیت پذیری و همکاری اعضای  هیأت علمی در اداره امور اجرایی این دانشکده به عنوان یکی از اعضای فعال خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران بدون تردید یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت آن در دوره حیات پر برکت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌باشد و لذا چه غرور آفرینندعزیزانی که در کمال صداقت و معرفت، بهترین لحظات ارزنده عمر خویش را در سنگر خدمت به این دانشکده سپری نموده و در راستای تحقق اهداف وزین این دانشگاه، خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و با توکل به ایزد منان در کنار سایر همسنگران از خود گذشتند .
اینجانب وظیفه خود می‌دانم از زحمات بی دریغ، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه جنابعالی در طول مدت تصدی معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی این دانشکده تشکر و قدردانی می‌نمایم امید است به فضل الهی پیوسته در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت  فرامین مقام عظمای ولایت موفق و پیروز باشید.
دکتر زینب کدخدا
رئیس دانشکده دندانپزشکی