محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

مصاحبه با دکتر داریوش گودرزی پور مدیر گروه رادیولوژی دهان، فک و صورت و عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی

دکتر داریوش گودرزی پور گفت: ارتقای کیفیت خدمت رسانی به بیماران و افزایش فعالیت های پژوهشی از برنامه های گر وه رادیولوژی دهان، فک و صورتدر سال 98 است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر داریوش گودرزی پور درشهریور 97 به سمت مدیر گروه رادیولوژی منصوب شد،
دکتر گودرزی پور سال 1350 در تهران متولد شده و سال 1369 به دانشگاه راه پیدا کرد. در سال 1379 تخصص خود را اخذ کرد و به عنوان استادیار تا سال 1381 در دانشکده دندانپزشکی یزد واز همان سال تا به امروز در دانشکده دندانپزشکی تهران مشغول به کار است. وی در سال 1395 به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.
وی مهمترین اقدامات انجام شده در سال 97 را چنین بیان کرد: سال 97 با همکاری اعضای هیات علمی گروه رادیولوژی طی جلسات متعدد برنامه عملی دانشجویان و دستیاران را مورد بازنگری قرار دادیم.در ادامه افزودند این بازنگری به منظور ارتقا توانمندی دانشجویان و دستیاران صورت گرفته است.
مدیر گروه رادیولوژی در آستانه سال 98 با تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از برکت برنامه این سال را چنین بیان کرد: در سال 98 تغییرات صورت گرفته پایش و ارزیابی خواهد شد و تاکید کرد ارتقا کیفیت خدمت رسانی به بیماران و افزایش فعالیت های پژوهشی از برنامه های دیگر گروه در سال آینده است.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی