محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

مصاحبه با دکتر سارا پور شهیدی مدیر گروه بیماری های دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی

در آستانه سال 98 به گفتگو با دکتر سارا پور شهیدی مدیر گروه بیماری های دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی نشستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر سارا پور شهیدی مدیر گروه بیماری های دهان، فک و صورت در سال 97 به این سمت منصوب شد، دکتر پور شهیدی اقدامات آموزشی سال 97 تغییر طرح دوره درس عملی بیماری های دها ن وفک، صورت با توجه به نظر سنجی از دانشجویان وفارغ التحصیلان،با هدف نیل به اهداف آموزشی واحد عملی، تغییر نحوه برگزاری کلاسهای عملی (بخش بیماری های دهان فک وصورت )  وتغییر آزمون نهایی نیز به آسکی بیان کرد و افزود: فعال کردن بخش تخصصی بیماری های دهان در شیفت بعد از ظهر، برگزاری مرتب جلسات آموزشی گروه با حضور اعضای هیات علمی مشغول در پردیس امیر آباد وپردیس بین الملل ، طراحی دوره های evening report   هفتگی برای دستیاران تخصصی با هدف به اشتراک گذاری تجربیات بالینی دستیاران، برگزاری جلسات مشترک CPC گروه های تشخیصی (بیماری ها-پاتولوژی –رادیولوژی –جراحی ) با هدف اشتراک گذاری تجربیات بالینی گروه ها از دیگر اقدامات گروه بیماریها بود.
وی همجنین از دیگر اقدامات آموزشی سال 97 به اداره اولین جلسه
CPC دانشکده، اصلاح HIS برای خدمات تخصصی وعمومی گروهف تعریف تعرفه های انجام خدمات تخصصی در گروه بیماری های دهان فک وصورت، مشارکت فعال در مدرسه تابستانی دانشکده دندانپزشکی اشاره کرد.
دکتر پور شهیدی همچنین اقدامات تریاژ گروه بیماریهای دهان، فک وصورت سال 97 ثبت روزانه فعالیت بخش تریاژ، اعلام قیمت انجام خدمات به بیماران جهت شفاف سازی بخش، همکاری با بخش پریو جهت انجام مشاوره در بخش تریاژبا هدف تسهیل روند پذیرش بیمار، افزودن یک یونیت به بخش تریاژ (در مجموع 3  یونیت) بیان کرد.
وی گفت: برگزاری مرتب جلسات پژوهشی از فعالیتهای پژوهشی گروه بود.
مدیر گروه بیماریهای دهان، فک و صورت افزود: نصب د یوارار پوش برای اتاق اساتید گروه، جابجایی اتاقهای گروه با هدف ایجاد محل استقراراساتید در بخش واستفاده بهینه از فضای گروه با توجه به کمبود فضا، احداث پنجره برای بخش تخصصی اصلاح(تهویه بخش ) این فعالیتهای عمرانی در سال 97 انجام شد.
وی افزود: ترجمه کوریکولوم تخصصی بیماری های دهان فک وصورت، موافقت با اعزام یکی از اعضای هیات علمی برای فرصت مطالعاتی، دعوت از اساتید مدعو جهت همکاری بین الملل، شرکت درسخنرانی کنگره مشترک دو دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ودانشگاه آلتینباش ترکیه از فعالیتهای بین الملل گروه بیماریهای دهان، فک و صورت در سال 97 بود.
دکتر سارا پور شهیدی در آستانه سال 98 با تبریک سال نو و آرزوی سالی سرشار از برکت گفت: همکاری با گروه سلامت دهان جهت طراحی وراه اندازی کلینیک  ارتقاءسلامت، برگزاری سمپوزیوم  خدمات دندانپزشکی بیماران  خاص، برنامه ریزی جهت پذیرش دستیاران بین الملل برای گروه، راه اندازی خدمات تخصصی ویژه نظیر لیزر –
FNA  وغیره در بخش از اقدامات سال 98 گروه بیماریهای دهان، فک و صورت است.