محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

نشست صمیمانه هیات رئیسه با اعضا هیات علمی گروه دندانپزشکی کودکان در دانشکده دندانپزشکی

دکتر امیررضا رکن، رئیس دانشکده با توجه به بازخورد نظرات دانشجویان و رضایت آنها از زحمات و تلاش های، اساتید گروه دندانپزشکی کودکان، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی  دانشکده دندانپزشکی، دیدار هیات رئیسه دانشکده با اعضا هیات علمی گروه دندانپزشکی کودکان سه شنبه 8 اسفند 96 در این گروه برگزار شد.
دکتر امیررضا رکن، رئیس دانشکده اولویتهای کاری خود را در دانشکده بیان کرد و همکاری و همفکری بخصوص در تدوین برنامه چهارسال آینده را از همه اعضا هیات علمی خواستار شد. همچنین بازخورد نظرات دانشجویان از این گروه را بیان کرد و به عنوان رئیس دانشکده از زحمات و رضایت دانشجویان از اساتید گروه دندانپزشکی کودکان قدردانی کرد.
دکتر بهمن سراج مدیر گروه نیز از حضور هیات رئیسه در جمعشان قدردانی و از اساتید خواست تا هرکدام نظرات و پیشنهادات خود را در مورد فعالیت ها، ارائه خدمات به کودکان و رفع مشکلات موجود و ... مطرح کنند در ادامه سخنان ایشان دکتر رکن افزود درمورد مسائل مطرح شده پیگیری های لازم انجام می شود و در مورد برخی از نظرات اعضا هیات علمی اقدامات صورت گرفته به اطلاع گروه می رسد.
خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی