محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

نشست صمیمانه هیات رئیسه با اعضا هیات علمی گروه رادیولوژی دهان فک و صورت در دانشکده دندانپزشکی

دکتر رکن، رئیس دانشکده دندانپزشکی از عملیاتی شدن 2 درخواست، گروه رادیولوژی دهان فک و صورت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، نشست صمیمانه هیات رئیسه دانشکده با اعضا هیات علمی گروه رادیولوژی دهان فک و صورت دوشنبه 14 اسفند 96 در این گروه برگزار شد.
دکتر مهرداد پنج نوش مدیر گروه رادیولوژی پس از خیرمقدم گویی به هیات رئیسه دانشکده، گزارشی از فعالیت ها و خدمات آموزشی- درمانی ارائه داد و پس از آن درخواستهای در مورد مشکلات و وضعیت گروه بیان کرد. همچنین از اعضاء هیات علمی خواست تا یک به یک مطالب مدنظر را مطرح کنند.
در پایان 2 مورد از درخواستهای مطرح شده مورد موافقت و تائید رئیس دانشکده قرار گرفت و قرارشد در اولین فرصت اقدامات لازم، عملی شود.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی