محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

نشست معارفه دستیاران تخصصی جدید ورود سال 98 در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی تصریح کرد: داشتن تعهد حرفه ای یکی از ارکان مهم شغل پزشکی است.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، نشست معارفه دستیاران تخصصی جدید ورود سال 98 با حضور دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده، دکتر فرنوش محمدی معاون آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی، دکتر مرضیه علی خاصی معاون پژوهشی 15 مهر ماه 98 دزر آمفی تاتر 60 نفره برگزار شد.
در این مراسم 31 دستیار که به تفکیک 3 دستیارگروه اندو دانتیکس، 3 نفر پرودانتیکس، 2 نفر دندانپزشکی کودکان، 6 نفر جراحی دهان، فک و صورت، 4 نفردندانپزشکی ترمیمی، 1 نفر رادیولوژی دهان ، فک و صورت، 3 نفر ارتودانتیکس، 3 نفر بیماریهای دهان، فک و صورت، حضور داشتند که از دانشگاه های تهران و پردیس، شهید بهشتی، آزاد تهران، بابل، تبریز، شیراز، کرمان، ارومیه، همدان، کرمانشاه و گیلان پذیرفته شده اند.
در ابتدای مراسم دکتر رکن رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم و تبریک به دستیاران تخصصی  ورودی جدید تاکید کرد داشتن تعهد حرفه ای یکی از ارکان مهم شغل پزشکی است دانشجویان باید مسائل علمی، مبانی اخلاقی و اصول تعهد حرفه ای را به بهترین نحو آموزش ببینند تا بتوان یک دندانپزشک موفق باشند.
در ادامه در مورد آیین نامه های آموزشی، نحوه ثبت نام، حضور در کلاس ها و همچنین موارد پژوهشی از قبیل پایان نامه ها و مقلات ... گفتگو و تبادل نظر شد.
خبر نگار و عکاس: حمیده ایزدی