محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

دکتر پویان امینی شکیب در نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی گفت: معاونان بین الملل گروه ها مسئولیت حساسی در ایجاد ارتباط مناسب بین دانشجویان بین الملل و مسئولان آموزشی گروه ها و دانشکده به عهده دارند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی24 شهریور ماه 99 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل گزارشی در مورد ساختار و روند کاری معاونت بین الملل و همچنین تغییراتی که در کوریکولوم ها  ایجاد شده  ارائه و به معاونان بین الملل تاکید کرد تغییرات ایجاد شده در محتوا را اجرا کنند.
وی همچنین از معاونان بین الملل گروه ها درخواست کرد از تمام ظرفیت های گروه ها در زمینه ی برگزاری شورت کورس ها و برنامه های بین المللی استفاده کنند.
معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی بیان کرد: معاونان بین الملل گروه ها مسوولیت حساسی در ایجاد ارتباط مناسب بین دانشجویان بین الملل و مسوولان آموزشی گروه ها و دانشکده به عهده دارند.
در پایان معاونان بین الملل گروه های آموزشی در مورد مسائل فوق گفتگو و تبادل نظر کردند.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی