محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

نشست هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی با گروه آموزشی دندانپزشکی ترمیمی برگزار شد

هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی در سومین سال فعالیت خود همچون سال های گذشته سلسله جلساتی را با اعضای هیات علمی گروه های آموزشی دانشکده به صورت مجزا برگزار می کند که این بار نشستی را با گروه آموزشی دندانپزشکی ترمیمی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی،  هدف از برگزاری این جلسات بررسی فعالیت های انجام شده در گروه ها طی دو سال گذشته و بررسی برنامه های آینده گروه ها، بررسی مشکلات و ارائه راهکار است.
به همین منظور نشستی با  حضور دکتر امیررضا رکن، رئیس دانشکده، دکتر آرش منصوریان معاون اداری مالی، دکتر فرنوش محمدی معاون تحصیلات تکمیلی و تخصصی، دکتر حکیمه سیادت معاون آموزشی، دکتر مرضیه علی خاصی معاون پژوهشی، دکتر محمدرضا خامی مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، دکتر مهدی نیکنامی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر رضا یزدانی رئیس پردیس بین الملل و اعضای هیئت علمی گروه آموزشی دندانپزشکی ترمیمی 27بهمن 98 در سالن شورا برگزار شد.

در ابتدا این نشست دکتر لادن رنجبر عمرانی مدیر گروه آموزشی دندانپزشکی ترمیمی توضیحاتی در مورد به روز رسانی و بایگانی مناسب پروندها، آموزش کارکنان، سازماندهی HIS، تهیه لاگ بوک عملی برای دانشجویان عمومی، تغییر محتوای تئوری برخی واحدها، تهیه بانک سوال، تعامل بیشتر با دانشجویان، استاندارد سازی آزمونها، ارائه آموزش الکترونیک، به روز رسانی لاگ بوک تخصصی، همکاری در برگزاری کنگره ترمیمی، برگزاری سمینار بین المللی و طراحی کوریکولوم مشترک با سایر گروه های آموزشی برای دانشجویان بین المللی ارائه کرد.
همچنین وی برخی مشکلات گروه را از جمله تهیه مواد در بخش تخصصی، مشکل تامین وسایل، تعداد یونیت کم، کاهش تعداد بیماران به دلیل افزایش هزینه درمان بیان کرد.
وی افزود: فعالیتهای آموزشی بخش ترمیمی در پردیس بین الملل با دانشکده مادر یکسان سازی شده است.
در انتها دکتر رکن ضمن تشکر از زحمات گروه در حوزه آموزش، بر برنامه ریزی دقیق برای ارتقا فعالیت های پژوهشی گروه و همچنین  به اهمیت ارزشیابی و توجه به حضور موثر و فعال اساتید در گروه و برنامه ریزی در حوزه تخصصی برای نتیجه بهتر در آزمون بورد اشاره کرد.
وی  همچنین بر لزوم حضور اساتید با تجربه و رزیدنتها در پردیس بین الملل تاکید کرد.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی