محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

هشتمین بازارچه غذای کانون خیریه مهریار دانشجویان دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

هشتمین بازارچه غذای کانون خیریه مهریار با هدف ارتقا سلامت و درمان دندانپزشکی کودکان و بیماران نیازمند در آبان 94 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دانشجویان دندانپزشکی هشتمین بازارچه غذای کانون خیریه مهریار را ٢٤ تا ٢٦ آبان ٩٤ در دانشکده دندانپزشکی با استقبال پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار کردند.
در این بازارچه غذاهای تهیه شده توسط دانشجویان و کارمندان علاقه مند از ساعت ٧  تا ١٦ در سلف دانشکده به فروش رسید و تمام درآمد حاصل صرف ارتقا سلامت و درمان دندانپزشکی کودکان و بیماران نیازمند خواهد شد.
 کانون خیریه مهریار هر سال همزمان با برپایی بازارچه غذا، نمایشگاه و غرفه های را با همت و تلاش دانشجویان علاقه مند برگزار می کند که در این دوره به طور مجزا نمایشگاه برگزار خواهد شد./ق

خبر: فاطمه زمانی
عکس: آرشیو مهریار و سمیه عبدالمالکی