محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

هفتمین نشست معاونین بین الملل دانشکده دندانپزشکی

هفتمین نشست معاونین بین الملل دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، هفتمین نشست معاونین بین الملل دانشکده و آخرین جلسه در سال 97 با حضور معاون آموزشی دانشکده دکتر سیادت و معاون بین الملل دکتر شکیب و معاونین بین الملل گروه های آموزشی دانشکده 29 بهمن ماه 97 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر شکیب به توضیح برنامه بازدید کمیته نمایندگان انجمن آموزشی دندانپزشکی اروپا پرداخت و به لزوم توضیح برنامه های آموزشی گروه ها به شکلی که در حال اجراست، تاکید کرد. دکتر سیادت و معاونین بین الملل به بیان دیدگاه های خود در این زمینه پرداختند.
در ادامه دکتر شکیب خواستار ارسال برنامه های گروه های آموزشی در حوزه بین الملل در سال 98 شد و افزود در سال آینده حمایت های مادی و معنوی معاونت بین الملل با اولویت برنامه های از پیش اعلام شده است.
در پایان دکتر سیادت و معاونین بین الملل دانشکده به بیان دیدگاه های خود در این زمینه پرداختند.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی