محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

همایش مشترک دانشکده های دندانپزشکی دانشگاه های علوم پزشکی تهران و آلتینباش استانبول برگزار شد

همایش مشترک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلتینباش ترکیه با عنوان 'ادغام علوم پایه در دندانپزشکی بالینی'، در شهر استانبول برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، همایش مشترک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلتینباش ترکیه با عنوان 'ادغام علوم پایه در دندانپزشکی بالینی'، روزهای23 و 24 آذر ماه 97 در شهر استانبول برگزار شد.
در این همایش دکتر محمد حسین نکوفر، مدیر روابط بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه، دکتر محمد رضا خامی مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر نازنین مهدوی مسئول میز ترکیه، دکتر نغمه معراجی دبیر اتاق همکاری علمی ایران و سویس، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده دندانپزشکی، دکتر عباس آذری، دکتر مینا روزمه، دکتر سارا پور شهیدی و دکتر فرزانه مساوات به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و اساتیدی از دانشگاه های مرمره، استانبول و آلتینباش به نمایندگی از کشور ترکیه حضور داشتند.
در حاشیه این همایش تیم اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بازدیدهای جداگانه از دانشگاه های Yeditepe  و Altinbas با روسای دانشکده های این دانشگاه ها مذاکره و زمینه های همکاری های آینده را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
همچنین مقرر شد همایش مشابهی با همکاری مجدد دو دانشگاه در تهران برگزار شود.
خبرنگار: حمیده ایزدی