محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی، به مناسبت نوروز 1399

دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی را تبریک گفت.

متن پیام دکتر امیر رضا رکن به مناسبت سال نو به شرح زیر است:
نوروز جشن شکوفایی است، نوروز جشن شکفتن لبخند هاست، نوروز جشن زدودن کینه هاست.
 نوروز یعنی اینکه من و تو امیدواریم، امیدوار به روشنی دوباره، نوروز یعنی ما منتظریم، منتظر تحولی جدید، همانگونه که می‌گوید: حول حالنا الی احسن الحال، یا مقلب القلوب قلب ما در دست توست، یا مدبر، تدبیر زندگی در دست توست، تویی که حی و قیومی ماییم فانی و گذرا.
 پس بهترین تدبیرها و نیکوترین تحول هایت را برای ما مقدر فرما.
همگی ما در حال گذراندن ایامی هستیم که جامعه جهانی دچار ابتلائات سختی گردیده که عبور از آن همت همگانی را می‌طلبد. همگی امیدواریم که با گذر از این بحران بهاری زیبا را برای یکدیگر رقم بزنیم، و این ممکن نیست مگر با همکاری و همدلی همه هموطنان.
امید است با رعایت توصیه‌های مقامات مسئول سال جدید را زیباتر از هر زمان دیگری آغاز کنیم.
اینجانب فرا رسیدن نوروز باستانی را به همه عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی همه شما را از خداوند منان خواستارم.
دکتر امیر رضا رکن
رئیس دانشکده دندانپزشکی