محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

پیام تبریک رییس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز پرستار

دکتر رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی ، دکتر رکن فرا رسیدن میلاد حضرت زینب و روز پرستار را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:
پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی صبر و استقامت و درایت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، فرصت ارزشمندیست برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری که بحق یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت هستند.پرستاری در فرهنگ اسلامی ما جایگاه بسیار رفیعی دارد چرا که هنریست بی نظیر و تخصصی است بی همتا.روز پرستار را به همه همکاران عزیز پرستار در مجموعه دانشگاه بویژه همکاران و پرستاران محترم در دانشکده دندانپزشکی تبریک و سلامتی و توفیقات روز افزون باری تعالی را برای تمامی زحمت کشان این عرصه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.
دکتر امیر رضا رکن
رییس دانشکده دندان پزشکی