محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

چهارمین جلسه هماهنگی تیم اعزامی به همایش مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه آلتینباش استانبول دردانشکده دندان پزشکی برگزار شد

چهارمین جلسه هماهنگی تیم اعزامی به همایش مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه آلتینباش استانبول 19 آذر 97 در دفتر معاونت بین الملل دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین جلسه هماهنگی همایش مشترک دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ودانشکده دندان پزشکی دانشگاه Altinbas استانبول روز 19 آذر 97در محل معاونت دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در این جلسه دکتر نکوفر، مدیر روابط بین الملل معاونت بین الملل دانشکده، دکتر خامی مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، دکتر مهدوی، مسئول میز ترکیه در دانشگاه، دکتر معراجی دبیر اتاق همکاری ایران وسوئیس، دکتر آذری ودکتر مساوات از اعضای تیم اعزامی به ترکیه حضور داشتند.
در این جلسه آخرین هماهنگی ها در خصوص ساختار سخنرانی های علمی و جزئیات مذاکرات با طرف ترکیه ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
توضیح اینکه همایش مشترک فوق به میزبانی دانشگاهAltinbas 23 و 24 آذر 97 برگزار می شود.
دراین همایش توانمندی های دو دانشکده در خصوص چگونگی بهره مندی از علوم پایه در درمان های بالینی دندانپزشکی ارائه خواهد شد.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی