محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

چهارمین مجمع سالیانه انجمن اسلامی دندانپزشکی با ضیافت افطار در ماه میهمانی خدا برگزار شد

پیشکسوتان دندانپزشکی عضو انجمن اسلامی در چهارمین مجمع سالیانه و ضیافت افطاری، کنار اساتید و دانشجویان حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، چهارمین مجمع سالیانه انجمن اسلامی دندانپزشکی، به همراه ضیافت افطاری در ماه مبارک رمضان با سخنرانی دکتر شکوری راد و حضور اعضای انجمن، دوشنبه 21 خرداد 97 در سالن 90 نفره دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
در این گردهمایی دکتر حسن رزمی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی، دکتر امیررضا رکن رئیس دانشکده، دکتر اسلامی پیشکسوت آسیب شناسی دهان فک و صورت، برخی مدیران و معاونین همچنین اساتید و دانشجویان عضو این انجمن حضور داشتند.
اعضا انجمن پس از پایان سخنرانی دکتر شکوری راد و پخش اذان، عکس یادگاری گرفتند و برای اقامه نماز و شرکت در مراسم افطاری اقدام کردند.

خبرنگار و عکاس: فاطمه زمانی