محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

چهل وچهارمین کنگره آموزش دندانپزشکی اروپا با حضور هیئتی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

چهل وچهارمین کنگره آموزش دندانپزشکی اروپا با حضور هیئتی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه Charite در شهر برلین آلمان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، چهل وچهارمین کنگره آموزش دندانپزشکی اروپا با حضور هیئتی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ۳۰ مرداد تا یکم شهریور 98 به میزبانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه Charite در شهر برلین آلمان برگزار شد.
در این همایش دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکترمحمد رضا  خامی مشاور معاون بین الملل دانشگاه، دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل دانشکده، دکتر مهدی نیکنامی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر داریوش گودرزی پور مدیر گروه رادیولوژی، دکتر شیوا شیرازیان و دکتر ارغوان تنکابنی اعضای هیات علمی دانشکده، حضور داشتند.
در این همایش دکتر رکن ضمن گفتگو با دکتر مورتوما، رئیس هیات بازدید کننده ADEE از دانشکده دندانپزشکی، در مورد زمینه های همکاری های مشترک در آینده بحث و تبادل نظر کرد. همچنین دکتر خامی و دکتر شیرازیان دو سخنرانی در مورد روشهای نوین آموزش دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه کردند.
certificate بازدید نمایندگان ADEE از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضویت دانشکده در این انجمن به معاون بین الملل دانشکده اهدا شد.
در حاشیه این همایش هیات دانشکده دندانپزشکی از امکانات و نحوه اداره دانشکده دندانپزشکی دانشگاه Charite بازدید کردند.
این کنگره هر ساله با هدف بررسی آخرین یافته ها در حوزه آموزش دنداپزشکی در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می شود.
خبرنگار: حمیده ایزدی