محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

کارگاه «چگونه یک ارائه موثر داشته باشیم؟» برگزار شد

کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی کارگاه «چگونه یک ارائه موثر داشته باشیم؟» را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، این کارگاه از سری مجموعه کارگاه های  soft skills  را کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی با سخنرانی دکتر سارا ولی زاده، استادیار گروه دندانپزشکی ترمیمی، روز جمعه ۷ آذر ۹۹ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در بستر زوم برگزار شد.
در این کارگاه که ۴۰ دانشجوی دانشکده دندانپزشکی حضور داشتند، ابتدا دبیران کمیته آیلار یوسف بیگی و ملیکا زنگنه کمیته به معرفی این کارگاه پرداختند و درباره کارگاه های soft skills توضیحاتی ارائه کردند.
 سپس دکتر ولی زاده به نحوه ارائه موثر، ساخت اسلاید و پوستر به شکل درست، برقراری ارتباط با مخاطب و تمامی نکات مربوط به یک ارائه خوب اشاره کرد و کارگاه به شکل تعاملی برگزار شد.
توضیح اینکه سومین دوره کمیته دانشجویی معاونت بین الملل دانشکده دندانپزشکی با انتخاب اعضای جدید خود از تابستان امسال با طراحی و اجرای سری کارگاه هایsoft skills ، (مهارت هایی که برای موفقیت شغلی و فردی دانشجویان دندانپزشکی در حوزه بین الملل مورد نیاز هستند) کار خود را آغاز کرده است.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی