محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

کمک اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی به مراکز درمانی کمک رسان به بیماران درگیر با کویید 19

اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی به مراکز درمانی کمک رسان به بیماران درگیربا ویروس کرونا کمک مالی کردند.

دانشکده دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، در بحران بیماری کووید ۱۹، بیمارستان های کل کشور مخصوصا مناطق شمالی، با کمبود امکانات بهداشتی روبرو شده اند. به همين منظور اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی با همراهی کارکنان و دانشجویان این دانشکده برای کمک به بیمارستان هایی که در حال خدمت رسانی به بیماران در این حوزه هستند، مبلغ ۷۴۱ میلیون ریال جمع آوری کردند که این مبلغ با هماهنگی های صورت گرفته صرف خرید تجهیزات بهداشتی و محافظتی برای بیمارستانهای سینای تهران و یحیی نژاد بابل شد.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی