محتوای خبری دانشکده دندانپزشکی

گفتگو با دکتر سید محمد رضوی دبیر آزمون بورد رشته آسیب شناسی دهان، فک وصورت در دانشکده دندانپزشکی

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی با دکتر سید محمد رضوی دبیر بورد تخصصی رشته آسیب شناسی دهان، فک وصورت در سی و پنجمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، سی و پنجمین آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی روز دوشنبه چهارم شهریور 98 آغاز شد و تا هفتم شهریور ادامه دارد. دبیر خانه شورای آموزش دندانپزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هماهنگی های لازم هر ساله این آزمون را برگزارکرده است، این آزمون امسال نیز مانند سالهای گذشته در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
دکتر سید محمد رضوی دبیر آزمون بورد رشته آسیب شناسی فک وصورت به تشریح چگونگی برگزاری آزمون شفاهی پرداخت و گفت: در آزمون بورد شفاهی در رشته آسیب شناسی هشت داوطلب حضور دارد که در سه  مرحله انجام میشود:
مرحله اول تشخیص لام های هیستولوژی شامل تشخیص 20 اسلاید از موارد رایج و مهم مباحث آسیب شناسی، مرحله دوم سه  case presentation از طرف اساتید شامل مباحث کلینیکی، رادیوگرافی و هیستو پاتولوژی سه بیمار، مرحله سوم توصیف Deseriptive  لام های هیستولوژی شامل توصیف 5 اسلاید ضایعات مهم دهان فک و صورت توسط دستیاران بود.
وی در ادامه افزود: این مراحل شامل 100 امتیاز و مرحله عملی آزمون دارای ضریب 2 میباشد.
در پایان دبیر بورد تخصصی آسیب شناسی پیشنهاد داد آزمون تئوری و عملی مثل سالهای قبل در دانشکده دندانپزشکی برگزار وهمچنین امکان مصاحبه شفاهی با دستیاران در مورد انگیزه،  اهداف و برنامه های آتی خودشان وجود داشته باشد.

خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی